Doser Topcon 3D-MC2 teknologi

Den nye 3D-MC2 kombinerer treghets sensor teknologi og GPS for å gi din doser hastighet og nøyaktighet du må se for å tro. 3D-MC2 styrer doser bladet med en hastighet på 100 ganger i sekundet! Resultat? Dobbel hastighet og dobbel nøyaktighet i forhold til konvensjonelle GPS systemer! Se på test videoene for å høre hva 3D-MC2 brukerne sier.

Topcon’s 3D-MC2 knuser den siste barrieren for 3D maskinstyring – HASTIGHET!

  • Øk hastigheter opp til 200% over eksisterende 3D Systems
  • Jevnhet og nivå nøyaktighet kan sammenlignes med en veghøvel
  • Samme enkle brukergrensesnitt som tidligere Topcon maskinkontroll systemer
  • Uslåelig produktivitet du må se for å tro!

Dobble hastigheten, dobble nøyaktigheten – i forhold til enhver annen 3D maskinkontroll doser

-Fire ganger mer produktiv enn en manuell doser

Tenk på det: hva ville det bety for bedriftens bunnlinje å ha en 3D-MCdoser som gjør jobben til to vanlige 3D dosere med en hastighet og jevnhet som kan sammenlignes med en veghøvel.

Så revolusjonerende at det endrer alt!

3D-MC2 vil drastisk endre rollen doseren spiller på en typisk anleggs plass, i noen tilfeller eliminerer den behovet for veghøvel. Den vil med at hastigheten øker gjøre doseren mer effektiv i bruk. 3D-MC2 betyr færre passeringer som igjen resulterer at arbeidet blir gjort på kortere tid. Mindre tid tilsvarer mindre drivstoff og mindre slitasje på maskinen.

Slik fungerer det

3D-MC2 benytter Topcon’s GX-55 kontrollboks, GPS+ antenne, MC-R3-mottaker og den nye 3D-MCsensor!

Sammen med en avansert ny programvare gir dette opptil 100 korrigeringer per sekund.  MC2 sensoren kombinerer gyro, kompass og treghet for å måle X, Y og Z samt roll, pitch, yaw av skjæret.

Hvis det høres ut som rakett vitenskap, er det fordi det på mange måter er det. Men operatøren din finner det ikke noe vanskeligere å bruke enn MC systemene de allerede er kjent med. Faktisk, hvis de har brukt konkurrerende systemer, finner de Topcon’s 3D-MC2mye enklere å bruke!

Forbedret bruker grensesnitt
3D-MCer bygget på vår GX-55 grensesnitt. Dette grensesnittet har vist seg så enkelt å bruke at kunder forteller oss at deres mindre erfarne operatører er i stand til å operere på nesten samme nivå som de mest  dyktige operatører.

GX-55 – verdens enkleste brukergrensesnitt
Topcon’s G53 og Z53 3D styringssystemer har det mest avanserte operatør grensesnitt tilgjengelig! Topcon’s GX-55 kontrollboks. Lett og kompakt med farge LCD trykk skjerm, Topcon’s GX-55 er en fullt fungerende Windows ® datamaskin som gir operatøren i sanntids nivå informasjon og kontroll.

GX-55 Kontrollboks

– Touch skjerm
– Windows CE operativ system
– Bluetooth, trådløs teknologi
– USB, Ethernet, RS-485, CAN-bus og RS-232
– Lyssensor for skarpe kontraster

GPS+ Antenne

– MC-A1
– GPS / GLONASS
– Robust design

Topcon IMU Sensor

– 3 akset sensor
– 100Hz for lynraske korreksjoner
– Robust design

MC-R3 – Maskinkontroll Mottaker 3

Topcon MC-R3 er hjertet av Topcon’s 3D GPS + system. Man kan velge enten solide braketter for fast montering eller magnetiske braketter for mobilitet, MC-R3 inneholder GPS-mottakere, radio og hydraulikk styre kort i et enkelt “bygd for å vare” helstøpt hus. Et innebygd panel har status lys og funksjonstaster for enkel ytelse verifikasjon og system sjekk. MC-R3 har også Ethernet-port, økt prosessorkraft enn forrige generasjon og forbedret hydraulikkventil drivere for utvidet maskin kompatibilitet.